LA FADA GINESTA I LA PEDRA DE LA LLUNA

La fada Ginesta és l’encarregada de donar color a l’arbust que porta el seu nom durant la primavera. Cada dia que passa la fada Ginesta es troba més sola i trista pel contagi de l’estrès i les emocions cada vegada més negatives dels humans que venen al bosc. A causa de tanta tristor, un bon dia la fada Ginesta perd els seus poders i es converteix en una petita pedra. Veient que els boscos havien perdut el seu característic color groc, tots els animals comencen a buscar la fada fins que finalment troben la lluminosa pedra.

Gràcies a la feina del Cirurgià i de la Fada Major, troben un remei natural per a despertar la fada i recuperar tota la seva vitalitat. Els boscos recuperen així la seva alegria i el seu característic color groc.

Text: Anna Muro
Il·lustracions: Christian Martínez
Col·laboració: @adenc1982 i Diputació de Barcelona

Recomanat a partir de set anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s