ORELLES DE PAPALLONA

Tenir les orelles de pàmpol, el cabell indomable, ser alt o baix, prim o grassonet… El tret més insignificant pot ser motiu de mofa per als éssers humans. L’àlbum fa l’ullet a adults i infants per posar de manifest com en som d’estereotipats. Amb un pessic de sentit de l’humor i una salpebrada d’imaginació, qualsevol pot transformar en positiu allò que d’altres troben motiu d’escarni. De fet, ser diferents ens enriqueix; en canvi, riure-se’n de les diferències de l’altre, ens empobreix com a éssers humans. Reconèixer i reivindicar la diferència ens enforteix, perquè fa que ens acceptem tal com som, és a dir, dona consistència a la nostra personalitat.

Àlbum il·lustrat publicat per Kalandraka

Text: Luisa Aguilar

Il·lustracions: André Neves

Edat recomanada: a partir de sis anys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s