EN GRESOL I LA SEVA ESTRELLA

En un lloc de l’univers anomenat Terra Cristall, hi vivia una poble que parlava amb les estrelles. Quan un infant de Terra Cristall feia set anys, celebraven una gran festa i ell triava una estrella per comunicar-s’hi. En Gresol estava nerviós, perquè aquella nit hi hauria la seva festa d’aniversari i triaria una estrella.

 

Conte adequat per començar a treballar el concepte de la confiança en un mateix. En el llibre hi trobareu activitats pels infants i orientacions per a les mares i els pares. Adequat a partir de 4-5 anys.

Text: Begoña Ibarrola

Il·lustracions: Xavier Salomó

Publicat per Cruïlla

@Cruilla_Lit (twitter) 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s